Trött

Några kompisar kom hem till mig i går. Drack lite captain morgan sen gick det som det gick. Ska verkligen inte gå in på detalj.

Har tagit det lugnt hela dagen. Kollat på film och suttit och njutit av vädret på balkongen.

I kväll kommer mina uppsala boys hit. Världens bästa! Vi ska förfesta i någon form av lokal som har bastu, biljard, pingis mm. Sen bär det av till Goya. Jag ska bara lyckas tagga till så blir det nog kalas!

Såhär såg man ut för ett år sedan


Morgonstund

God morgon!

Jennie har precis gått hem och jag ligger och slappar i soffan. Är fortfarande sjuk och det börjar bli riktigt drygt nu! Kl 13.00 ska jag tvätta sen mot kvällen blir det grillning om vädret tillåter!

Summer feelings


Bolongen

God afton!

Tog tåget till Gävle på dagen. Var dåligt väder där men när jag kom blev det strålande sol hihi!

Jennie och Nujen kom hem till mig. Packade ner högtalarna och filtar sen begav vi oss till Bolongen. (Det är lite som Uppsalas Stadspark för er Uppsalavänner som inte vet.) Där träffa vi några kompisar som satt och rökte vattenpipa. Det var bra chillmode där tills det blev för kallt.

Jag och Jennie är nu hemma hos mig. Vi lagar kycklinge och krocketer. Är sjukt hungriga!

Hampus och Tim kanske kommer förbi och kikar lite film med oss snart. Annars blire bara mys med oss två. Funkar lika bra det!

Sliten tjej


David & Filip

Har precis duschat efter ett skönt bastu häng i min ensamhet till lite musik. Sitter nu och Inväntar David och Filip som ska göra mig sälskap i kväll. Blir väl bara massa prat och film :) Mys!

Fin bild på gullpojkarna haha


Back in Uppsala

Nu är Gävle säkert i en dag eller två. Däremot borde Uppsala skaka nu när jag är tillbaka ;)

Har percis kommit hem till Svartbäcken. Sitter med far min och kollar på mobiler. Finns ju för många att välja på och frågar man vilken som är bäst svarar alla olika! Någon som kan komma med förslag?

I går hade jag en jätte mysig filmkväll med Nujen. Åt god mat och kollade på Rec 2 och Supersugen. Somnade nog sju i morse haha.

I kväll vill jag träffa mina kära vänner men det är inte lätt att få tag på folk utan telefon.. Tur att så många är facebooknördar!

Om nu någon är sugen på nå mys i kväll här i uppsala hör av er!

Bild från en sjukt mysig dag i kungsbacken för ca en månad sen


BBQ

Ligger i soffan bredvid Nujen och suktar efter BBG. Vill ha cider, grill, kött, klyftpotatis, musik och vänner! Önskar man hade altanen i Uppsala nu!

Vi har precis varit ute och åkt longboard (Nykter denna gång.) Var ju hur kul som helst! Vill införskaffa en egen.

Nej måste fan ta tag i detta nu! Ciao!


Sol ute, sol inne, sol i sinne

Älska vädret! Livet blir ju 5000 ggr roligare när det är såhär fint ute.

Kvällen i går var riktigt rolig. Humören på alla var på topp och det var trevligt folk. Fick skratta ordentligt i går!

Vaknade halv tolv i soffan med Nikki på magen och Jennie bredvid. Fick skynda mig ner till stan för där skulle jag möta Sara. Vi satte oss ute i solen på Java. Jag tog en välförkänt ceasarsallad och hon en halloncheesecake.

Sen köpte vi årets första mjukglass och njöt i solen. Trodde inte det kunde bli bättre än så men det kunde det visst!

När jag kommer hem till lägenheten har Jennie städat så fint. Diskat allt från festen, bäddat sängen och torkat av. Så jävla gulligt!! Ååh vad glad jag är nu! Tack tack tack Jennie <3

I kväll ska jag bara ta det lugnt! Jag ska njuta av vädret och bli frisk! Mumms!

Puss och kram

Några sjukt fula bilder på Emma och mig från i går




Lugna ner dig Stina

Vaknade tre i dag med obeskrivning smärta i hela kroppen. Stina Måste lära sig att ta det lugnt för detta håller inte!

Jag och Nujen drog ner på stan för att äta på Mingel. Sitter där ett tag med några andra kompisar som trillade in. Så klart när jag sitter och säger att jag är sjuk och måste ta det lugnt så kommer dom på bästa idén och taggar till mig. Så nu ska det tydligen vara krök at my place i kväll också! Jag klagar inte för man lever bara en gång. Men min kropp klagar! Tror faktiskt min kropp är döende.

Jenny kom och mötte oss senare och så gick vi hem till mig. Vi sitter nu i soffan och har ångest över hur stökigt det är hos mig. Ser ut som jag haft ravefest... Men vet ni. Livet är fan bäst endå!







Oboy! Vilket vacker väder. Solen skiner idag. Oboy! Inga tunga kläder. Det.. Det gillar jag!

Spår!

Inte har man gått och lagt sig än. Varför är jag inte trött? Jag som är så sjuk och har hållit igång precis hela dagen också.
Det har varit en riktigt konstig kväll/natt. Folk har kommit och gott till mig sen kl 21.00. Det har varit en riktig bergodalbana av kännslor också, men huvudsaken är att jag snart kommer somna med ett leende på läpparna.Om jag somnar d.v.s.
Ska ge sömnen ett ärligt försök nu i alla fall så då säger jag god morgon från mig.
L.O.V.E.

Smular

Jag och emma ligger i soffan och kollar på barlesque. Den är kung! Jag deckade dock ett tag av all förkylningssmärta. Emma vill ut och jag borde inte men jag är för lättövertalad när det kommer till roligheter. Vi får se vad kvällen bjuder på.. Har ni några förslag hör av er people!

Häng med Emma blir det i vilket fall som helst =)


God jävla morgon

Fan vad jag är sjuk! Både i kroppen och i huvudet. Kan någon tala om för mig vad som hände i går? För ja har då ingen aning! Vet bara att inget gick som det skulle och i dag vill jag gömma mig under täcket och stanna där för evigt... Vore ju nice om någon snäll själ kunde sticka fram lite soppa åt mig när jag låg där också. Det skulle jag verkligen behöva nu! Och vart i hela friden är min mobil!?



Emilia

Bästa, sötaste, mest saknade vännen Emilia kom på spontanbesök i dag. Tur att man hade Gevalia hemma!

Nu ska Stinis till destination okänd ;)




Pain

Bild från när uppsalagrabbarna var på besök för ca tre veckor sedan.



Vakna i morse med Erik på sidan för ingen av oss vågade sova själva efter filmen. Vi såg the last exorcism i stället. Tur att Erik är svårväckt för jag hosta som en tok hela natten. Kom blud ur käften när jag vakna.

Jag begav mig sen till apoteket för att köpa lite nödvändigheter. Träffade då på Sophia och Ellen som hade håltimme. Rastlös som jag är följer jag med dom på stan ett tag. Jag och Sophia går sedan till Mingel och bar. Där gör vi sälskap med några andra sköna människor. Ångrar skarpt att jag stannade kvar på stan. Har jätte ont i huvudet och ont i lungorna nu :(

I dag orkar jag inte ha hund. Men nu har jag det! Så ska bege mig ut på en promenad med Anna och hundarna.

Hejsvejs!


Sälskap

Ojoj vilka onödiga inlägg jag lägger in men jag är uttråkad just nu. Väntar på mitt sälskap. Wiho! Slipper krama mig själv :D Erik svänger förbi när som helst och vi ska kolla på skräckfilm. Awesome!


Mys

Jag och  Jennie har verkligen haft en as bra kväll! Avslutade det hela med lite godis och chipps. Nu är det bara jag godiset och Nikki kvar. Tyvärr har Nikki mens så henne kommer jag inte kunna mysa med i soffan :(

Men men får ligga och krama mig själv i stället!


Pankaksgröt

Jennie är här. Magarna kurra och skafferiet var så gott som tomt, lika så i kylskåpet. Jag hade iaf recept för pankakor. Men inte fan kan vi göra sånna heller! Så vi skapade våran nya svenska nationalrätt. Pankaksgröten!

Har suttit och suktat efter popcorn och cigg hela dagen. Tappade ju bort mitt bankomatkort i förrgår tydligen. Så har inte kunnat ätit god mat eller gjort vad jag velat. Så kollade jag i min ficka jag redan tittat i minst 10 ggr. Så ligger den där! Suck!

Nu ska jag och Jennie ut på en promenad. Hare gött people!


Nej nej nej vill inte!

Jag har gått och sjukat ner mig, big time! När man äntligen ska ta tag i skolan och när jag äntligen kommit igång med träningen. skit också!

Nu vill jag bara att någon ska komma och pyssla om mig. Ge mig te på sängen och pussa mig i pannan. Just nu önskar jag att jag inte bodde själv. Kanske ska dressera Nikki till en kock-hund? Vore ju något det.


Energi

Efter träning är det viktigt att få i sig rätt mat. Protein och nyttiga fetter rekomenderas. Linfröna suger upp sockret som hamnar i magsäcken och tar med det ut i toaletten.

Fettsnål yoghurt med linfrön och ägg blir det för min del. Hejja Stina! Ska kämpa för att få bättre konsentration och stark kropp. Inte banta!


Ska ut på en springtur. Denna låt i lurarna


Så kallade vänner

Tror många har känt som jag. Att man är ensam i ett rum fast det är fullt av människor. Inte minst här i Gävle har jag kännt så. Det är verkligen inte lätt att hitta vänner man verkligen kan lita på. Många (inte alla) är så inskränkta här och släpper inte in någon för de har redan sitt ”gäng” och är rädda för att släppa in nya. Ibland känner jag mig verkligen som en utomjording.


Jag har träffat väldigt många nya människor sen jag flyttade hit. Har fått många riktigt bra vänner som jag trodde skulle finnas med mig i både med och motgångar. Men riktigt så var det inte. Så fort det blir jobbigt flyr folk. Det som sårar mest är när folk säger saker de inte menar. Jag blir hellre sårad av sanningen än glad av en lögn. Sanningen kommer alltid fram ändå.


Jag har alltid trott på att människan är god. Att den med hårdast yta faktiskt kan ha en själ och hjärta. But you all prooved me wrong. Det finns människor som njuter av att såra andra. Det finns dem som ständigt gör saker enbart för sin egen vinnings skull.


Jag känner att jag sakta men säkert bygger en mur runt om mig. Jag tycker inte om det. Jag vill kunna lita på folk. Jag vill kunna öppna mig och dela med mig av mig själv till andra. Jag har alltid varit en pratkvarn som älskar att träffa nya människor. Jag har alltid rykt på axlarna och förlåtit. Men vad tjänar det till att jag anstränger mig och ger en bit av mig själv när andra kastar det i soptunnan?


Det här gör mig så less och förvirrad!


Tack för mig, hej!



Bjuder på mig själv

Bjuder på lite sång. Ganska tråkiga videos och dålig kvalité Men alltid något. Jag verkligen älskar musik. Lyssna eller spela, spelar ingen roll. Det är min terapi. Min dröm är att få beröra andra med min egna musik. Men tror jag kommer få drömma vidare ett tag.




Bränd Stina på pinne

Jag har ALLTID sjuka drömmar. Jag kommer alltid ihåg dom också och ibland kan jag inte skilja dom från verkligheten.

I natt drömde jag bland annat att jag skulle avrättas. Jag var oskyldigt dömd för att vara knarklangare. Jag fick ta farväl av alla mina vänner och familjen. Det sjuka var att ingen grät. Inte ens jag. Avrättningen kan vara det sjukaste påhittet. Dom hade en liten brasa på ett bord. Över bordet var en ställning, precis en sådan som man ser på film när de ska grilla kött. Dom spika fast mig på grillpinnen sen elda de ihjäl mig.

Det hände en annan knasig sak i morse. När jag vakna fick jag panik för att tåget till Uppsala skulle gå om 30 min. Jag började leta efter kläder och packa veskan. Sen slog det mig att jag inte alls skulle ta tåget till uppsala. Det var i går...

Bjuder på en random pic från i torsdags


Kvällsprat

God kväll/natt mina kära vänner och fiender!

Har ett stort bloggsug nu och tror det kommer hålla i sig. Det är skönt att skriva av sig här. Man kan skriva precis vad man vill för det är MIN blogg. t.ex. snopp, hora, könshår. (?)

meningen var att jag skulle vara i Uppsala idag, eftersom jag hade en läkartid. Jag missade tåget. Förvånad? Inte jag i alla fall. Blir så less på mig själv! 

Gjorde  en drop in på Redrum och pierca tungan också. Det gjorde inte ont! Och ja är besviken på det. Varför? Jo för att här går man och nojjar, hyperventlierar och skakar över något som känns som massage. Onödigt!

Unnade mig också ett par skor. Dem på bilden nedanför. Tänk så snygga dom blir i sommar till bruna ben, jeansshorts och ett vanligt linne. Mumms!

Det finns inte så mycket mer att berätta om dagen som varit. Tränade också. Spydde när jag kom hem. Då har man tränat hårt!

Jag i Piercing



Nu ska jag sova bredvid min älskling



God natt =)


RSS 2.0