Dan för dopparedan

Nu har Sara och Juah anlänt till julstugan. Hela familjen är sammlad på Ingvarsgatan och dricker glögg och äter pepparkakor. Familjen Andersson pluss respektive kommer aldeles snart. Att julmysa den 23:e med Anderssons har varit en tradition sen länge. Jag hoppas på att få lite julkännsla i kväll för den står just nu på 0. Tragiskt tycker jag. Känns som jag skulle kunna hoppa över julen i år..

God Jul på er alla! Hoppas ni har lite mer julstämning än mig just nu =)


Tisdag

Vaknade hos Daniel. Klippte mig kl 11. Är blond igen ;)

Efter klippningen gick jag Nujen, Emma och Danne till mingel och bar och åt lite. Myspys!

Åkte sen hem till Uppsala. Tog med mig hunden till Marcus där jag träffade lite kompisar. Jätte kul att träffa vännerna igen. Känns nästan mer sorgligt att träffa dom för då blir jag påmind om hur mycket jag saknar dom och hur mycket jag går miste om. Men jag har det också väldigt bra i Gävle. Finns vänner där som jag saknar redan nu.

Nej nu ska jag sova. Lång dag i morgon.

Natti natti


Måndag

Började dagen med en fika på stan med Emma. Vi förberedde våran redovisning av marknadsföringen. Man kunde max få VG men han sa att vi skulle få ett pluss på det för att det var så genialt utfört.

Efter det gick jag hem och sov febern av mig. Emma väckte mig med brända köttbullar och överkokt pasta. Tycker om henne ändå!

Nu ska jag ner på stan och Möta Danne sen ska vi hem och mysa hos honom. Passar på att sova över där eftersom jag inte har en hund att ta hand om för tillfället.

Ciao bellos


Börjar uppdatera igen

Jag är sugen på att börja skriva i bloggen igen. Så från och med nu blir det uppdateringar varje dag igen.

I går följde jag med Johan, Antonio och Linda på en spelning i Söderhamn. Var ett ungdomsevent och jag fick vara med i DJ crewet. Det mesta jag kunde bidra med var att köra bil från passagerarsidan medans Johan sov. Mindre bra kan man tycka. Men det var säkrare än att Johan skulle köra i alla fall. Han körde ju ner oss i diket innan. Fick också se Daniel Adams-ray uppträda. Han var grym live! Tycker om han mer nu.

Det var lite om gårdagen men nu är det söndag och jag ligger i soffan och väntar på att Daniel som ska komma och ta hand om mig. Det är ju trots allt han som smittat mig så det är hans skylldighet hihi.

Nikki är i Uppsala hos mina föräldrar. Jag och Daniel har spenderat helgen där och jag ska tillbaka på tisdag så kände att det var bäst att hon fick stanna hos dom så hon slipper åka fram och tillbaka hela tiden. Även fast jag saknar min jättebebis så känns det gansaka skönt att vara själv nu när man är sjuk. Hon är väldigt livlig och prommenaderna måste vara långa med henne.

Nu ska jag dricka något varmt och kurera under täcket.

Love


Lördag

Det är lördag och jag är nu i Uppsala. Skulle egentligen varit i gävle men var tvungen att komma hem och fixa lite saker. Orkar inte och hinner inte göra något specielt idag. Blir mest plugg som jag lagt på sidan ett bra tag. Ska snart ut på långpromenad med Nikki sen ska jag också inviga bastun min far precis blivit klar med. Kanske tar en löprunda i skogen senare också.

Min uppdatering är sämst nu för tiden men det är för att jag har för mycket att tänka på. Det är väldigt mycket som händer just nu.


Jag skolkar inte bara från skolan. Jag skolkar från hela mitt liv.


RSS 2.0