Saturday

På morgonen gick jag till tatueraren för att fylla i dem som jag redan gjort. Faktiskt ganska avslappnande att bli tatuerad. Sen gick jag ner på stan och inhandlade lite kläder. skoj skoj.

På kvällen åkte jag in till Gävle. Sen förfesta jag hos Filips bror Rickard. Fast förfesten var ju i princip hela kvällen eftersom vi inte drog ut förns vid halv 1. Vi gick ut på heartbreak. Första gången jag var där. Galet mycke folk där! helt sjukt. Vi stannade kanske bara i 45 minuter. Jag och Filip gick till Mcdonalds. Han Beställde nån chickenbitsmeny och jag  bestämde mig för att ta samma. Han springer på toa så jag får ta allt. Då visar det sig att det är värsta bamsemenyn med Stor cola, Stora stripps och 19 bitar i varje meny haha. Vadå tjockisvarning på mig som tog emot 38 bitar! haha ja mätta blev vi så vi gick hem till mig och vi somnade på en gång.


Boom boom poow

I går gick som sagt jag och Emma på Hockey. Vi träffa Gustav på bussen som slog följe med oss resten av kvällen. Efter hockeyn gick jag och Emma till Brynäs och handlade morötter, avokado, mandariner och bananer som kvällssnacks haha. Udda? Vi såg filmen The frontiers och fyfan vilken vidrig film. Se den!! Sen somnade vi sött i min stora sköna säng.

I morse gick vi upp tidigt till gymmet. Ganska ovärt för min del. Var helt slut efter hela veckans träning. Sprang bara en kvart och gjorde en styrkeövning. värdelöst! Men det var femte träningen i rad så kanske inte så konstigt eftersom ja är äckligt otränad nu.

Tog tåget till Uppsala, vidare till läkaren och nu sitter jag hemma och väntar på att mor min ska komma hem med sushi. Sen visar det sig hur kvällen slutar.

Hakkuna mattata allihop!

Torsdag

gick upp 7 i dag för att städa lägenheten. Duktigt va? Sen gick jag och gymma på morgonen. Galet skönt. Samhällen började 11.45 och slutat nu. Ska gå och handla nu sen ska jag och Emma laga middag hos mig sedan bär det av till lite hockey i Läckerol arena. Efter det vet jag inte vad vi ska hitta på men det visar sig!


Nöjd tjej

Efter skolan gick jag och Emma till waynes och laddade batterierna med en var sin kycklingsallad. Sedan var det dax för ett pass på Friskis. Trodde inte jag skulle orka någonting men det gick himla bra asså! Sprang på löpbandet sammanlagt 30 min. Körde biceps, triceps, axlar, rygg, mage, ben. Tror jag fick med alla kroppsdelar under passet. Känner att livslusten stärks när jag får träna så är galet lycklig nu på kvällen.

Btw! Mattias sa i skolan i dag att jag är lik Kendra Wilkinsson. Inte första gången jag hör det men vet inte om jag håller med direkt. Gör ni?


Onsdag

Vakna i Hedesunda i morse. Sitter nu i skolan och har företagsekonomi. Sista lektionen sen ska ja hem, käka och träna. hare bra hej!

Saknar träningarna med teacher!


Slut tjej

Gårdagen va helt sjuk. Inge flyt någonstans.

Var i uppsala för jag skulle till doktorn på morgonen. Så klart var det inställt. Tar bussen som är sen till station. Missar tåget med 1 minut. Får betala 170 kr för ett direkt tågoch får sitta på station och inte göra någonting i en timma.

Kommer till skolan och då har vi bip test. Himla kul? Sen bestämmer sig killarna för att ha badmintonturnering. Inte hade dom någon aning om att jag var en hejjare på badminton så jag utklassade varenda pöjk i klassen och är nu mera kallad shemale...

Efter skolan gick jag och Emma och träna på friskis och svettis. Fyfan va man tappar muskler på några veckor. Jävla klenis man blivit.

Får brottom hem för ska till hedesunda. Så klart har cykeln punka och jag får lunka hem. Hungrig som ett svältande marsvin lunkar jag hem.

Packar mina saker och ska dra men då är mobiljäveln borta. Letar i en halvtimma. 10 min kvar tills bussen ska gå hittar jag den. Med en punkterad cykel skyndar jag mig till bussen och mot alla ods hinner jag på en sekund.

I Hedesunda hämtar Tony och Filip mig. Kände inte igen dom för dom hade på sig peruker och pilbågar. Dom hade tydligen varit och jagat (?) Vi åker lite rally i skogen sen hem till Tony för lite varma mackor och film.

Monday morning

Sitter och har företagsekonomi i skolan. Mycket snack och lite verkstad! Har lunch 11.30 och då ska jag och Emma utnyttja skolans gym. Vi började ju vårat nya nyttiga liv i dag. Undrar hur många som säger så varje måndag egentligen? Men ska faktiskt bli hur skönt som helst att bli lite sundare igen. Om jag känner mig rätt så kommer den här bloggen utvecklas till en träningsblogg.

weekend

Har haft en riktigt bra helg! I fredags så var jag som sagt på middag och bio med emilia, eve, emilias kille och hans kompisar. Vi såg Recident evil i 3D. Det är inte en film jag kan rekomendera. Den var sjukt seg och handlingen var ingen vidare.

På lördag kvällen tog jag bussen från Gävle C till Finbböle. Och vart fan ligger Finnböle liksom? Ja någonstans ute på vischan. Där var det I alla fall korvfest hos Tony. Sen åkte jag och Emma i en dödsbil hem och sov.

Kom hem till Brynäs på dan. Städa och handla. Sen kom Filip. Vi tog det lugnt och åt lite godis. Ja sa farväl till godiset för från och med nu på måndag ska jag börja hårdträna igen och äta nyttigt. Ska bli så galet skönt!

Dags att sova. Natti natti sverige!



Mjukisen Filip!

småstadsliv

Ja i går var ja hemma från skolan också. Och tur det för tror förkylningen äntligen börjar ge med sig. På kvällen kom mentorn Filip till mig så hade vi sjukstuga tillsammans. Ja han är hedesundabo och säger att han ska lära mig allt om "storstan" Gävle. Vi garva åt småstadsliv, kolla film och lyssna på musik till 6 på morgonen. Thorénare har ju ingen skola på fredagar så har sovit sen han åkte hem till nu.

kl 16.00 kommer pappa och kör hem mig till Uppsala. I kväll ska ja ut med Emilia, Eve, Emilias kille och hans kompisar på middag och sen bio. Känner mig mest sjuk och äcklig för att vistas med folk men saknar mina pärlor för mycket.


För förkyld för mitt eget bästa

En totalt värdelös dag har jag haft. Hostat så ont att jag ibland tror mitt hjärta gått i tu. Altså inte varit i skolan utan legat i sängen och avlidit hela dagen. Usch å blä på höstdepp! Nu ska jag ta tag i min läxor och dricka kaffe med för mycket socker i!


Tisdag och jag är helt slut

Vart inte många timmars sömn i natt eftersom vi kom hem så sent. Tog mig till skolan ändå och den är faktiskt inte så jobbig! Vädret är vidrigt så jag tycker det blir helt perfekt med filmmys i soffan med sällskap i kväll!




Måndag kväll

Den här bruden är verkligen inte så söt och oskyldig som man kan tro!



Har spenderat kvällen med Emma. Vi lagade god middag. Lax och sallad. Hon ville äta spaghetti och köttfärssås men ja måste börja bli nyttig och fjollig. Meningen var ju att vi skulle plugga filosofi men det blir ju aldrig som man tänkt sig.. Vi ska istället över till Rickard och Filip.

Lååång helg!

Känns som helgen har hållt på i evigheter. Tänkte summera den lite snabbt!

Fredag:

Back in uppsala. Fikade med beatrice sen hem för middag och vidare till Matilida skagerberg som hade 18 års kalas. kl 22.00 Kom den vita limmon som tog oss vidare ut till krogen. Vi började på kalas men hatar det stället så drog vidare till BJ. Kvällen var galet kul!



Lördagen:

Vart tre timmars sömn för jag var tvungen att ta mig hem till gävle tidigt.

Mina kära Uppsalabor och Gävlebor förenades på lite kalas hemma hos mig. Det var första och sista festen hos mig i brynäs tyvär... Fått lite skit från hyresvärden. Tråkiga 60-talister!



Söndagen:

På morgonen var uppsala flicksen och boysen kvar. Bjöds på lite skratt och cp konversationer innan dom drog hem. Låg död i soffan hela dagen sen gick jag hem till Emma Brink. Vi hade det jätte mysigt med Arn och glass!


?!"#¤%&/(@

Headern funkar ju inte jävla balle! Och inte har jag pluggat någon mattte heller. Bjuder på en finfin bild från öregrunds ICA. Enjoy!


9

Japp! Här med har Stina Åhlander skapat sin tredje-fjärde blogg? Får väl hoppas att jag inte tröttnar efter en vecka på den här bloggen också. Nu kan ni fans i uppsala stalka mitt liv via bloggen medans jag är i Gävle och vise versa.

Just nu har jag inte så mycket roligt att berätta. 

Min farmor Alice Åhlander dog i går. Det kom inte oväntat men sorgen blir inte mindre för det. Ska inte ens gå in på alla kännslor som väcks för då kommer jag aldrig kunna sluta skriva.  

I dag är jag hemma från skolan. Hemma från Gävle för den delen också. Har tänkt att plugga matte hela dagen för i morgon har vi matteprov. Ja i Gävle är det full rulle medan Thorénarna i Uppsala inte ens har några lärare.

Man känner verkligen att hösten är på G. Alla förkylningar, försovningar och tröttheten. Mot hösten blir man ju galet sugen på att hitta en redig Karl. Skulle inte banga på min trapphusflirt i Brynäs faktiskt. Kanske ska gå och låna socker av honom någon dag?

Nej men plugga matte var det som gällde ja. Lovar att om jag itne får MVG på provet i morgon så ska jag lägga upp en nakenbild på mig i bloggen. ojojoj nu måste jag verkligen gå och plugga!

chingchong!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0