Man har kul i mullsjö

Och det är inte nyktert!


Trött

Sjuk dag! Vaknade tidigt vid 06.00. Gick först ut och sprang några kilometer sen hem och gå ut med hunden. Hade en bra morgon. Danne sov över.

Sen när jag är påväg mot skolan så börjar jag känna mig yr och det sticker i hela kroppen. Jag hinner sitta på Matten i ca fem minuter innan jag ber Ellen förlja med mig ut för jag känner mig dålig. Rätt vad det är så vaknar jag på golvet. Då har jag svimmat och ligger och skakar och gråter. Kommer inte ihåg mycket sen men jag fick ligga i lärarrummet i 1-2 timmar. Där låg jag och skakade och svimmade om vart annat. Sen kom ambulansen och fick åka med till akuten. Där sover jag i 1,5 timme och dom tar prover på mig. Dom hitta inget fel vilket är helt sjukt. Förstår inte vart det kom ifrån. Är fortfarande yr och väldigt chockad. Har ingen kraft i kroppen alls. Känns som jag legat i koma i 10 år och plötsligt vaknat.

Nu vet iaf lärarna ungefär allt om mitt liv haha. Fick babbla på för att hålla mig lugn. Sjöng bäbä vita lamm, jag gissade deras åldrar, vi snacka pojkar. Ja you name it haha!


Interpool

STRESS Drar till Interpool och spöar Daniel i biljard




Mot läggdags

Prommenaden tog hela två timmar så Nikki är trött och ligger och snarkar ihopkrupen bakom min rygg. Gick med Nujen och Daniel. Mycke trevligt. Sen mötte jag upp Simon som hjälpte mig storhandla. Behövdes verkligen. Kylen var tom. Bara ätit en kycklingbit i dag för hade ingen mat. Nu sitter jag mätt och belåten i soffan i alla fall. Snart läggdags. Kommer sova gott i natt kan jag lova för Sophia Pihlajainen gjorde min kväll och skrev världen sötaste inlägg på henne blogg. Klicka här för att komma till hennes blogg.

Sophia är min veckans babe också


Promenad

Nu promenad med Nujen, Daniel och Nikki. Ses på gatorna!

Har hon inte världens ballaste halsband?


Onsdag

Har precis tagit en promenad med doggyn i 1,5 timma. Hon är nog det bästa som hänt mig!


God natt

Fördelen men att gråta innan läggdags är att man blir helt utmattad och somnar in snabbt

Tisdag

Ja då var man äntligen hemma i Gävle igen. Två slitna tjejer sitter i soffan. Tåg och buss var inga problem med Nikki. Hon är ett riktigt charmtroll. Alla vill komma fram och hälsa.

Nu är jag trött och ska ta det lugnt hela kvällen. Ska städa lite och plugga.


Mot Uppsala!!


Måndag

Ännu en måndag. Härligt faktiskt! Inte nice med snöslaskregn ute när jag var tvungen att cykla hem på rasten för att rasta Nikki. Men det gjorde mig inget. Längtade lika mycket efter henne som hon gjorde efter mig. I går lärde jag henne vacker tass. Det var något hon inte kunde tidigare. 5 min övning i går och 5 minuter i dag. Lättlärd vovve!

Slutar skolan halv fem. Då ska jag hem och packa för ska till uppsala. Ska åka tåg med Nikki, hoppas hon sköter sig på tåget. Ska också köpa ett riktigt nithalsband och koppel till henne så hon ser lite farlig ut. Vill helst inte bli antastad ute igen så när Nikki bara vill fram och hälsa tror folk att hon attackerar.

Så här kul har vi i skolan


Kväll

Varför ska man alltid tänka för mycket på kvällarna? Man blir ju bara yr i huvudet och vet inte vad som är rätt eller fel. Har inte sovit bra på flera nätter nu och tror inte jag kommer somna lätt i kväll heller.

Här har vi en tjej som sover hur som och helst när som helst


Helgen

Full rulle hela helgen. I går kom eve hit från uppsala. Först åt vi och Johan mat hos mig sen kom det lite mer grabbar på förfest. Taggade till här hemma sen tog vi taxin till krogen. Var ganska segt på krogarna men var med roligt folk och med hjälp av lite dricka blev det riktigt bra! Hade efterfest utan dess like hemma hos mig sen. Mycket drama innan alla slockna lite här och var. Men kan sammanfatta kvällen som mycket bra!

Jag har precis lagat mat åt dom som fortfarande är kvar. Claes vakna nyss. Sjukt!

Fyllestyren


Kockblocker

I går när jag skulle möta Claes ute så kommer en kille fram och frågar om jag har bil. Han måste varit runt 23, såg bra ut och hade shyssta kläder. Jag har bil säger jag och undrar vad han vill. Han pratar inte ren svenska men jag lyckas klura ut att hans mamma har diabetes och behöver föras till sjukhus. Jag ringer Claes som säger att jag absolut inte skulle hjälpa han. Tur att han sa det för dum som jag är fattar inte jag att det finns människor som vill mig illa. Jag sa till killen att tyvärr jag kan inte hjälpa dig. Då tar han tag i mig och kysser mig. Då skäller Nikki (hunden) och han blir rädd så jag knuffar bort honom.

Himla bra att ha hund ibland! Han var ju mycket större än mig och kunde gjort vad som helst egentligen. Fast iuf är jag en hejjare på att slåss men ändå.


Lördag

Trött tjej som sitter vid matbordet med Johan.

Claes kom över i går kväll så hade vi lite solsidan marathon. Senare kom Philip hit som hade jobbat på Gillet i uppsala. Snacka lite skit sen drog dom hem. Trodde jag skulle få sova äntligen men nej då kommer Johan och hans kompis och våldgästar mig. Han mutade med maxmat och det kunde jag inte säga nej till. Kollade på lite mer solsidan sen somnade dom i soffan och jag i sängen.

Pappa har precis varit förbi och hälsat på. Precis hemkommen från Luxenburg. Stackarn visste inte att jag lånat bilen för att köpa hund. Ganska förvånad tror jag men han tyckte om den nya famljemedlemmen. Han tyckte väl kanske mindre om att hunden hade spytt ner hans sprillans bil...

Nu ska jag försöka plugga lite här medans Johan fixar sitt. Första gången på år jag faktiskt känner för att plugga så hoppas det blir av nu.

Får se hur kvällen blir. Tar det som det kommer.

BÄST PÅ MASKERAD OCH PARTY http://www.partykungen.se/

Tja!

Ett litet tips från en Gäst-bloggare!
Tänkte tipsa om en grym sida där du kan handla allt till din fest!
Men även extremt mycket maskeradkläder finns att köpa!
De är bäst på partyprylar och maskeradkläder!
Sjukt kul med maskerad ju!
http://www.partykungen.se/

/ Johan Lindberg

Himla bra låt!


Fredag

Vilken jäkla roadtrip det blev igår! Jag anställde Philip som chaufför. Stackarn visste inte vad han gav sig in på. Tåget från Gävle var inställt så vi fick köpa tågbiljetter för 500 för att ta oss till uppsala. När vi var framme tog vi taxi till bilen och sen var det full fart frammåt till Motala. Tog mer än tre timmar att åka bil dit men det var det ju värt. Fick ta med mig hem världens finaste hund. Lite vild kanske. Vet inte riktigt vart gränserna ska gå. Men hon är väldigt lyhörd och smart så det ska nog inte vara några problem att få pli på henne efter lite övning. I morse gick hon jätte fint i kopplet så hon fattar fort.
Vi slockna ganska fort i sängen eftersom vi kom hem fyra på morgonen.

Nu ligger både hund och jag döda i soffan. Hon sover "äntligen". Philip snarkar fortfarande i sängen.

För övrigt blir det en lugn dag. Ska bara lära känna hunden. Kommer nog gå ut på en riktigt lång promenad sen.


Torsdag

Drömmde om hunden hela natten. Vaknade och kolla på mobilen. "Kan tyvärr inte skjutsa idag"
Blev panik och har suttit hela morgonen och mutat folk att skjutsa mig. Philip var snäll och ställde upp. Himla tur!
Sitter i skolan och nästan klättrar på väggarna för jag längtar så mycket. Kommer bli en riktigt lång resa. Är nog inte hemma för en vid 12 i natt. 

Har lunchrast nu. Sitter och pratar med brudarna.

Ger Sophia massage



Kanske ska skaffa affro på heltid?



Gammelstina

Johan är snäll han. Fixar fina bilder på en och allt.


Onsdag

God morgon världen. Vilken underbar dag! Eller...?

Sov en timme till efter väckarklockan ringt. Inte lika skönt såhär i efterhand. Fick springa till skolan i snöslasket.
Vi har precis haft filosofi och nu har vi hål i två timmar. Sen är det bara Matte en timme och sen hemgång. Kan låta slappt men kommer spendera hela dagen med plugg ändå. Johan ska komma och hjälpa mig och emma med företagsekonomin i kväll. Han ska tydligen vara Kung på det.

Sitter nu och slappar i sofforna med tjejor från klassen. Chill!

Tisdag

Inga lektioner i skolan idag. Galet skönt!

Har suttit hela dagen och läst om hundar. På fredag åker jag iväg och kollar på en Amstaff tik. Om allt känns rätt får jag hem krabaten redan på fredag. Har velat haft hund hur länge som helst och är inte ett impulsivt beslut. Jag vet vilket ansvar och engagemang det krävs för att ta hand om en hund. Hon är 10 månader så är rummsren, vilket underlättar.

Titta vilken skönhet!


Emo

Det är inte bra nu. Mitt liv är upp och ner. Som pricken över iet blev min katt överkörd idag. Tror inte det är många som förstår sorgen av att förlora ett husdjur. Lucia som hon hette betydde väldigt mycket mycket för mig. Fyfan så ledsen jag är nu.. Usch!

Ska se pensionärsjävlar på TV nu och försöka få mig på bättre humör


Söndag

Kom hem nyss. Jag är trött, hungrig och stressad. Har nog en del att blogga om men gör det senare. Ha det bra så länge dudes!


Catwoman eller klassisk?

Kan inte bestämma mig alls! Antingen svart snygg klänning och denhär läckra masken. Eller skinnoutfit och Catwoman mask. Hjälp! Vad tycker ni?


Lördag

Jag, mor och far åker till Gävle nu. Vi ska kolla om vi hittar lite inredning till lägenheten som kan höjja mysfaktorn där. Det är fortfarande väldigt kalt och tomt i lägenheten.

Nej nu har jag för brottom. Ciao!


HUNK

Oh my freaking god! Känner mig som en desperat fjortonåring. Men serriöst. Hur jävla snygg är inte taylor Kinney!?


Middag

Sara och Juha kommer till Uppsala i kväll på lite "fin" middag. Är inte ofta vi ses så det här är livskvalité för mig. Middag hemma med hela familjen. Underbart!

Sugen på maskerad är jag



Lik?


Alkoholintollerantajävel

Kvällen som började så bra!
Jag och Emilia var hemma hos Marcus i stan och myste. Sen gick vi ner en våning till Lina där jag träffade på massa klasskompisar från Thorén i Uppsala. Hade det riktigt trevligt tills vi gick upp till Marcus igen.
Jag hade druckit tre groggar och en smirnoff och det svartnade för ögonen. Blev buren hem av far och sov innan tolv. Förstår inte! Att man kan bli så full på så lite? Jag har varit hyffsat nykter på dom senaste festerna och jag har verkligen haft roligare då. Är mer störd i huvudetet nykter. Pluss gladare. Enda negativa (För mig som inte tål alkohol) med att vara nykter på fest är att man äcklas av hur dräggiga alla andra på festen är.

Mår som ett as idag. Men det förtjänar jag. Åt nyss en smaklös tunnbrörulle från Sibylla. Hjälpte något mot illamåendet. Nej nu ska jag sova bort ångesten och smärtan.


Lill-lördag

Ska åka hem till Bella och föra lite. Har aldrig sätt hennes nya lägenhet som ligget vid Vaksalatorg.
Ska bli riktigt kul att träffa tjejerna som kommer vara hos Bella. Var för länge sen senast!

Blir BJ på det sen.

Taggad


Onsdag

Är sjukt trött!
Gick upp tidigt för att ta några prover på sjukan. Efter det träffade jag Viktor på Waynes. Pratade länge och hade det riktigt trevligt!

Nu ska jag ta en powernap innan tandläkarbesöket.

I kväll blir det fest! NICE!

Nu kryper jag ner i sängen


She did what?


Tisdag

Precis avslutat riskettan som tog tre timmar. Handlade om droger och risker med körning. Lärde mig en hel del!

Sitter nu på Barista med Emma och ska försöka göra klart företagsekonomin. Hoppas det trillar dit några tankeknölar i oss så att vi faktiskt börjar med projektet.

I kväll ska jag äntligen färga håret, sen ska jag hem till Marcus och kolla på film.

Kom förbi Barista om ni vill säga hej. Kommer sitta här i några timmar.

Ciao


RSS 2.0