Fredag

God morgon blir det för mig.

Hade hel helskön dag/natt i sthlm igår. Vi åkte buss från Gävle tidigt på morgonen med sam B kursen i skolan. Vi skulle till Rikstadshuset på en rundtur eller vad man ska kalla det. Det var helt okej intressant.

Jag och Sophia tog en lunch med pappa på kungshallarna först. Sen gick vi och lämnade våra väskor hos sara och Juha. Jag fick min lön igår och ajajaj vad det svider i plånboken idag!

Mot kvällen gjorde vi oss i fina för nattens kommande bravader. Sophia har nog aldrig varit så stilig som hon var i går! Johan hämtade oss från Sara och körde oss till Allards förfest i Vasastan.

Vi splittrades för jag och Sophia mötte upp Michael och gick in på Nype. Det var bra drag men kunde varit bättre. Kissie var där också och herre min gud hur den kvinnan ser ut..... :(

Vid två trog vi till Guide. Kan det ha hetat så? Tyckte det var bättre folk där men hann inte stanna så länge.

Sen åkte vi hem till Gävle igen. Stanna på Donken på vägen och sophia fick vara kändis i Upplandsväsby ett tag och jag lärde mig jugislaviska.

Fika

Var nere på stan nyss och fikade med Nujen, Sophia och Daniel som kom lite senare.

Hej ibland är jag också ego mihi



Inspirerad

Känner mig sjukt inspirerad på att pyssla i hemmet.

Ska försöka fixa denhär finfina hängaren i mitt sovrum idag.



Över min keybord i vardagsrummet är det väldigt tomt. Där skulle jag vilja hänga upp tavlor. Vill teckna egna tavlor på motiv som ska inspirerar mig till musiken.


Torsdag

Morsning! Jag har varit sjuk hela veckan men kämpat mig till skolan ändå. Nu känner jag att det är dags för mig att vila en dag så jag kan ta och bli frisk någon gång!

I går gick jag och sophia på stan. Köpte ett par skor och ett armband. Sen fick vi för oss att vi skulle till interpool. Sophia tog en öl och jag en cider. Sen kom Magnus och gjorde oss sälskap.

I vanlig ordning blev det ett möte med Anna på hundgården innan läggdags.

Det var min dag det! I dag måste jag sova.. sen vet jag att jag kommer få damp av att sitta stilla så det blir nog en fika med Nujen senare :)


Onsdag

God morgon. Solen skiner och mitt humör är på topp! Sjuk fortfarande men ja kunde inte brytt mig mindre!
Idag ska vi fortsätta med våran reklamfilm i skolan, sen blir det ett engelska muntligt prov.

Har ingen aning om hur dagen för övrigt kommer se ut men det är så jag vill ha det!

ching chong so long! :D

Musik

Jag och Simon testade våra musikaliska förmågor tillsammans för första gången idag och han är inte bara en riktigt skön kille, utan också GRYM på guitarr! Jag är långt ifrån nöjd med min insatts men som tur var höll inte Simon med mig. Så vi kommer ses igen och se vart musiken tar oss. Helnöjd med dagen btw!


Skuula

Sitter i skolan nu och njuter av att min grupps case arbete är så jävla grymt!
Mindre bra är att jag är hes, snuvig och har ont i halsen när jag ska till Sandviken och spela med Simon för första gången. Senast jag skulle spela i Uppsala tappade jag rösten dagen innan. Gud vill inte att jag ska sjunga ;(


Måndag (Tisdag?)

Hela måndagen har jag gått och trott att det är tisdag. Blev ganska glad när jag kom på att det var måndag för då hade ju jag vunnit en dag i mitt liv?

Förutom att jag gått och sjukat ner mig har jag haft en helhärlig dag. Efter skolan var jag helt slut och skedade i sängen med Nikki en timme innan jag drog ner till Mingel och drack kaffe med Jennie. Johan ringde när vi satt där och fråga om vi skulle med till Interpool. Inte tackar vi nej till mer äventyr så vi åkte dit och jag spöade Johan på biljard. I vanlig ordning avslutade jag kvällen med ett besök i hundgården med Anna. Lika givande pratstunder som alltid!

Hade hoppats på att jag nu skulle sussat sött i sängen, men jag är så frusen och snorig att sömn känns som en omöjlighet just nu.

Har inte känt denna kvinna länge men hon är lika fin på insidan som på utsidan


Turbulens

Hola Amigos.

Sötaste Jennie sov hos mig i natt. Sötare tjej får man ju leta efter.

Ska iaf nu äta gröt och tagga inför fotbollsmatchen nu på morgonen. Det är ettorna från fotbollsakademin som ska möta dem här i gävle. Dem behöcde tydligen fler så jag ska hoppa in. Ska bli galet kul men kom precis på att det i stort sätt är ett självmordsuppdrag för både mitt självfötroende och kroppen. Har sattsat på fotboll hela livet tills jag flyttade till Gävle. Det slog mig inte förns nu att jag är långt ifrån lika bra som jag var när jag faktiskt spelade. Min kondition excisterar inte heller. Men men. Vad gör väl det om hundra år? :)

Efter fotbollen ska jag till Hedesunda och hypnotiseras. Ja ni läste rätt! Och då tänker ni: Va fan ska det vara bra för? Då svarar jag: Jo för alla som gjort det säger att det funkar. Man sätts i trans och så får han en att göra saker undermedvetet. Det är saker jag måste få hjälp med och jag hoppas att dethär kommer hjälpa mig att tänka annorlunda och bara köra på. Det får bli upp till bevis dethär! Hoppas inte dom lurar mig bara och får mig att klä av mig naken eller nåt.

Sen blir det party all night long. Kommer bli galet!

Btw! För er som inte vet är jag singel. Det är tomt och konstigt. Vi hade en fin tid ihop och jag lärde mig mycket. Jag tänker ta med mig bara bar minnen från dethär, eftersom det var bra så länge det vara. Men jag tänker inte deppa för det. Hans förlust och han som betedde sig oacceptabelt. Har redan hunnit med att göra saker som jag inte gjort annars på år och dar. Jag mår bra och livet rullar frammåt! :)



Torsdag

I morse gick jag upp halv sex med daniel. Somna om i soffan. Vaknade av att grannarna plinga på och fråga om dem kunde låna min dator. Dem hade med sig sin lilla söta pojke på drygt två år. Det är kul att man fick så bra grannar. Det underlättar när man kommer överrens så bra.

I förrgår låste Nikki ut mig på balkongen. Och hur gick det till? Jo jag stod där ute och Nikki hoppade ner handtaget på dörren. Jag kan inte göra annat än hoppa ner från balkongen (ca 3 meter högt) gå runt och knacka på hos grannarna. Jag fick stanna där i två timmar tills pappa kom från Uppsala med extranyckeln.

Ja det var en massa onödigt babbel från mig men måste bara berätta hur smart min kille kan vara ibland.

Citerar

 Daniel: Älskling äggen kokar nu!
 jag: Ja dom ska göra det. Det är så man lagar dem.
 Daniel: Aha.. Men hur ska ja kunna veta det?

Men snygg är han iaf



Utsidan som räknas. Aight!?

 

 


Tisdag

Vaknade bredvid min älskling i morse. Hade inte samma ångest som igår därför att jag redan sagt innan att jag inte skulle till skolan idag.

Jag talar inte om för någon om jag ska städa, träna, plugga eller något liknande som är ansträngande. För om jag inte gör det jag sagt så sviker jag inte bara mig själv, utan också den som varit så stolt över att jag skulle ta tag i dessa jobbiga saker. Jag gör sakerna först och berättar sen att jag har gjort dem.

Jag planerar sällan saker i förtid, eftersom jag vet att mitt humör ändras så snabbt. jag är också extremt impulsiv. Ena stunden ska jag köpa motorcyckel och i nästa går jag all-in för att beställa resa för pengarna i stället.
Det är nog en utav sakerna jag tycker om hos mig. Att det alltid sker oförrutsägbara saker i mitt liv. Jag får ständigt nya idéer som mina vänner ganska ofta hakar på. Men däremot lovar jag en sak så håller jag det. Jag lovar saker jag vet att jag kommer kunna hålla oavsätt vad som händer.

Så vad som ska ske idag kan jag inte säga, eftersom att jag själv inte vet. Jag har mina planer men dem kan ändras snabbt.

Ha en bra tisdag systrar och bröder där ute. Vi kanske ses? Vem vet? Inte jag.

Måndag

Ännu en ångestladdad dag med inre oro som kliar i magen och ända ut i fingertopparna. 

Jag gick upp, rastade hunden, åt frukost och klädde på mig. När det var dags för det sista fixet innan skolan brast det. Igen! Jag får panik. Kan inte gå ut. Jag vill bara lägga mig i ide tills tiderna blir bättre. Det blir inte bättre om jag ger upp men jag är less på att kämpa och hoppas när det inte händer något. Jag tar ett kliv fram sen två tillbaka. Hade det inte varit för min familj, min pojkvän och mina närmaste kompisar hade jag givit upp för länge sen. Förut gjorde jag det för min skull men nu känns det som att jag driver på för alla andras skull. Jag lever på andras hopp. Mitt hopp har försvunnit för länge sen.

Min högsta önskan är att kunna gå upp på mornarna, ta mig till skolan och genomföra alla tråkiga rutiner som så många andra. 


RSS 2.0